FREE Buku Roket Pemasaran Momentum

Eh jap jap, nanti dulu...

Sebelum tu, saya ada EXTRA untuk anda,
Tolong luangkan masa 2-3 minit jer lagi untuk saya explain offer ni, boleh?

Macam ni..Saya nak tawarkan promosi pakej combo khas untuk anda.

Apa Yang Anda Dapat Dalam Buku
4 TURBO COPYWRITING?

1. Copywriting Santai

Anda akan belajar copywriting dengan konsep paling santai, mudah difahami dan menghiburkan. Anda akan rasa seronok membaca buku ini dari helaian pertama hingga akhir.

2. Jentik Emosi Pelanggan

Anda akan pelajari sikap dan karakter pelanggan ideal anda yang bakal mudahkan anda jentik emosi mereka dan buat mereka jatuh cinta kepada anda. Amacam?

3. Formula Softselling

Formula softselling yang akan buat pelanggan tak perasan pun anda sedang menjual, malah mereka akan berebut dan tak sabar nak dapatkan produk atau servis anda.

4. Hot Button

Memahami “Hot Button” pelanggan untuk pengaruhi mereka, hasilnya mereka mudah buat keputusan untuk dapatkan produk anda. Bukan sekali, tetapi berkali-kali.

5. Kuasai 4 Media Sosial Utama

Maksimumkan penggunaan 4 media sosial utama iaitu Facebook, Instagram, Emel dan Messenger untuk menarik lebih banyak jualan.

Saya nak bagi FREE Buku Roket Pemasaran Momentum khas untuk anda yang dapatkan tawaran extra wow ni.

Jap jap jap! Sebelum tu saya nak bagitau sesuatu ni. 20 Januari ni saya dan team akan adakan contest special buat siapa yang pernah dapatkan mana2 buku saya.

Sangat berbaloi untuk anda dan rugi jika anda lepaskan peluang ni kerana pelbagai tawaran menarik menanti anda.

So, Berapa Kos Nak Dapatkan Buku Buat Jer Ni??

Pengalaman dan journey orang yang dah berjaya adalah sangat mahal sebab dia boleh jadi shortcut untuk buat bisnes anda meroket dengan sangat dahsyat.

Sepatutnya nilai asal buku MOMENTUM BISNES ni ialah

RM80

Tapi untuk Tawaran Extra Wow ni anda boleh dapatkan Buku Buat Jer ini hanya dengan

RM80

RM70 jer

(Jimat RM10 tu.. Wow!)

+ FREE Kos Pengurusan
+ FREE Buku RPM

PENTING!

Selepas buat pembayaran, pastikan anda isi maklumat tempahan
(WAKTU, HARI dan TARIKH) dengan betul dan tepat ya.!

Copyright 4 Turbo Copywriting 2020 - All Rights Reserved